SUC tävling i Lidköping

Sju förväntansfulla ungdomar från klubben tillsammans med två ledare åkte i helgen på SUC tävling i Lidköping.

Alla har paddlat fantastiskt bra från första till sista lopp. De har kämpat för varje placering i de jämna heaten. Många av Eskimås ungdomar vann också sina kvalheat och fick klättra upp i kvalgrupperna och köra fler lopp så dom var rätt trötta på lördagskvällen efter en lugn taco-kväll samt en kvällspromenad med 2 getter!

Ola och Axel hade en hård uppgörelse om vem som skulle bli bästa Eskimå i finalen. Gammal må va äldst och snabbast i starten men Axel tog sig förtjänstfullt förbi sista 50 metrarna.

Totalt fick vi 8 pallplatser i helgen både på 200m cupen, K2 lopp och långlopp.

På söndagen så kördes det olika K2 lopp där Ida och Axel lyckades ta en tredjeplats i K2 Mix 16 år.

Avslutningsvis så kördes långlopp på 1800m resp 2800m för ungdomarna och där lyckades Sigrid och Axel knipa pallplatser i sina respektive lopp.

En lyckad helg för våra ungdomar och KK Eskimå vill tacka ledarna Camilla och Ola för sitt engagemang under helgen.