USM Lidköping

Söndagen bjöd på stilla vatten i Lidan och 2500m lopp.

Vi ledare är supernöjda med dagens resultat av ungdomarna då det är många av deltagarna som aldrig kört denna distans förut .

Bästa resultat idag var Jakob tätt följd av Axel, Sigrid, Henrik, Selma och Ida.  Våra K2 besättningar genomförde imponerade lopp i D/H14 klassen

Vi ledare vill tacka era ungdomar för en helg med mycket skratt, kämpaglöd och en varm kamratskap.

30 startande H16 killar på 2500m. Mäktig syn

Lördagens tävlingar bjöd på 200m lopp i K1 och K2. med mycket fina insatser av Eskimås deltagare

I D14 så kom tjejerna Selma och Sigrid till B-Final av 25 startande, som dom fixade med bravur. I D 16 så slog Ida till och vann sin B-Final av 21 startande, mycket starkt jobbat.

I H 14 så tog Henrik sig till B-Final och Axel till A-final efter många kvalificeringslopp, då det var 30 startande ungdomar i denna klass.

Jakob slog till med en 5:e plats i A-finalen i H16 av 32 startande, detta blev Eskimås bästa placering under lördagen.

Nu väntar en god natts sömn för att ta sig an morgondagens långlopp på 2500m.

Nu är KK ESKIMÅ på plats i Lidköping för helgens tävlingar för 14 o 16 åringarna.